Tastaway's

venäjänbolonka
venäjäntoy
pomeranian

07.02.2024 Tastaway’s Unforgettable Winner

Hejsan!

Monty är snart 11 månader gammal o jag tänkte skicka en liten uppdatering om honom 🙂 

Han är hunden med extra allt: päls, energi, aptit, glädje och storlek (han är en slank 6 kg hund just nu)! Han behöver mycket utevistelse för att vara nöjd, tre till fem promenader på totalt 90-120 min brukar vara i hans smak. Monty har sedan augusti ett jobb som kontorshund på en psykolog- och talterapeutmottagning men hans arbetsuppgifter är enkla: att hälsa glatt på klienter, sova och tugga på ben. Rumsren blev han redan i slutet av sommaren och han har sovit hela nätter i egen bädd sedan augusti. Ensam klarar han sig vid behov max 3,5 h, sedan behöver han en sväng ut och kissa och springa av sig energi. 

Han tycker om att åka bil och båt, väntar också snällt i bilen ifall man behöver fara in på snabba ärenden någonstans (och temperaturen är lagom för att stanna i bilen). Det finns inga väder som Monty inte skulle gilla- oavsett temperatur och nederbörd är han en glad och ivrig promenadkompis. Stora bilar, mopon och cyklar är dock ännu spännande och han skäller ut dem grundligt. 

Under hösten har han fått vara på en nybörjaragilitykurs och han gillade speciellt att springa genom tunnlar. Hans bästa hundkompis är hans 2 år gamla ”kusin”, whippeten Ruth. De brukar få gå på gemensamma skogspromenader en gång i veckan.

Jag bifogar några foton på honom också 😊

Många hälsningar

Emma

Tack Emma!