Tastaway's

venäjänbolonka
venäjäntoy
pomeranian

Uutiset

21.05.2024 Tastaway’s Boom Boom Rocket

Hei,

Myöhäiset 3 v kuulumiset Raahesta. Rockyllä (tastaways boom boom rocket) kaikki hyvin. Vaikka ikää tullut lisää, ei se menossa ja meiningissä näy 😄 Terveinä on oltu ja kaikki muutenkin mennyt hyvin. Koko perheen yhteinen ihana sylikaveri ❤️

Kirsi

Kiitos Kirsi!

20.05.2024 Kasvatit näyttelyissä

19.05.2024 Gimo SDHK, Ruotsi. Tuomarina Samuel Carlid

MultiCH & MultiW Tastaway’s Papa Johns Barnaby VET ERI, VETK 1 ja ROP Veteraani

Grattis Erik, Janice o Barny!

19.05.2024 Tastaway’s Soft as Cashmere

Moi, taitaa Bea odottaa pentuja paino vähän noussut. Ruoka ei oikein maistu. Ollaan kanssa yritetty tunnustella, mutta ei oikein tiedetä. (Bea pesulla)

😀

Kiitos Janika 🙂

17.05.2024 Tastaway’s Be My Teddygirl

Terveisiä Rovaniemeltä! ☀️

Matka Rovaniemelle sujui hyvin ja ensimmäiset yhteiset viikot ovat vierähtäneet nopeasti! Pieni neiti on kotiutunut todella hyvin ja ottanut meidät uudeksi perheekseen ❤️ Hän on iloinen ja utelias pentu, joka ei tunnu pelkäävän minkäänlaisia kodin ääniä 🐶 Ruoka maistuu hyvin, autossa on totuttu matkustamaan, nukkumapaikka on valloitettu ja sisäsiisteydessäkin on päästy alkuun 🙂 Ulkona lentävät hävittäjät vaatii vielä hieman totuttelua, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee 🙂 Neiti sai nimekseen Hile ❤️

Kiitos ihanasta pennusta ja hyvää kesää! ☀️❤️

-Johanna, Pasi, Minttu, Hilla ja Hile 🐶

17.05.2024 Ruokaa!

Kesäajan ruoka näyttää meillä tänään tältä. Alla on kuivamuonaa, päällä vihanneksia ja ruoanjämiä lisineen surautettuna puuroksi ja lisäksi viiliä.

16.05.2024 Tastaway’s Upside Down

Hei!

Pulla täytti eilen 9 kk, ja tänään hänellä alkoi juoksut. Pullalle kuuluu hyvää ja hänestä on kasvanut ihana koirakansalainen! Hän on pirteä ja haluaa olla kaikessa mukana. Tietenkin hänellä on myös omaa tahtoa ja pilkettä silmäkulmassa.

Katsotaan miten käy ensiviikolla Oulussa ryhmänäyttelyssä! Odotan jo kovasti että pääsen Pullan kanssa suppailemaan ja uimaan!

Hyvää kesän alkua sinne!

Terveisin Rebekka ja Pulla ♥

Kiitos Rebekka kuvista ja ihanasta viestistä!